Szállodák a Concorde tér környékén

A Concorde tér Párizs egyik legfontosabb és történelmi területe, mely kiválóan elhelyezkedik a városközpontban és közel van a Szajna folyóhoz, a Louvre Múzeumhoz, a Champs-Élysées sugárúthoz és Párizs más fontos látnivalókhoz.

Itt néhány népszerű szálloda a Concorde tér környékén:

Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel: Ez a luxus szálloda közvetlenül a Concorde tér mellett található, és történelmi eleganciával rendelkezik.

Hôtel Le Meurice: Egy másik luxusszálloda a Concorde tér közelében, közel a Louvre Múzeumhoz és más fontos nevezetességekhez. A szálloda híres eleganciájáról és kifinomult szolgáltatásairól.

Hôtel Regina Louvre: Ez a szálloda a Louvre Múzeum és a Concorde tér közelében található. A szálloda gyönyörű kilátást kínál a Louvre-ra és a városra.

Hotel Brighton – Esprit de France: Egy bájos szálloda a Concorde tér és a Tuileries kertek közelében, fantasztikus kilátással a Louvre-ra.

Hôtel de l’Université: Egy kényelmes és barátságos szálloda közel a Concorde térhez és a Latin negyedhez. Kiváló választás azoknak, akik kényelmes szállást keresnek jó elhelyezkedéssel.

Az árak és a szabad szobák változhatnak az időszaktól és a kereslettől függően. Az ajánlott szállodákat online szállásfoglalási oldalakon, ahol beállíthatja a kívánt dátumokat és preferenciákat, majd összehasonlíthatja az árakat és elolvashatja más utazók véleményeit is, mielőtt foglalna.