CitizenM Paris Gare de Lyon

A CitizenM Paris Gare de Lyon egy modern és stílusos szálloda Párizsban, a Gare de Lyon vasútállomás közelében. Ez a szálloda a CitizenM lánc tagja, amely híres a fiatalos designjáról, a modern technológiáról és a vendégközpontú szolgáltatásairól.

A szobák és közösségi terek a legmodernebb technológiát és design elemeket ötvözik, hogy a vendégek kényelmesen és stílusosan érezzék magukat. A szobákban találhatók kényelmes ágyak, színes LED-es világítás, ingyenes Wi-Fi, síkképernyős televíziók, valamint fürdőszobák zuhanyzóval és minőségi kozmetikumokkal.

A szálloda közösségi tereiben találhatóak kényelmes ülőalkalmatosságok, könyvek, magazinok, valamint egy bársarok, ahol a vendégek frissítő italokat fogyaszthatnak. A szálloda terasza is remek hely a pihenésre és a városi kilátás élvezetére.

A CitizenM Paris Gare de Lyon kiválóan elhelyezkedik, így könnyen elérhetőek a város főbb nevezetességei, múzeumai és éttermei. A szálloda pár perces sétára található a Gare de Lyon vasútállomástól, így kiváló választás azok számára, akik vonattal érkeznek Párizsba vagy onnan távoznak.

A CitizenM szállodák híresek az innovatív dizájnról és a barátságos személyzetről, és a CitizenM Paris Gare de Lyon sem kivétel. Ideális választás azok számára, akik modern és fiatalos környezetben szeretnék eltölteni párizsi tartózkodásukat.