Online kaszinók: Hogyan lehet nagyot nyerni az online rulettet játszva?

Ha mindig is érdekelt a szerencsejáték a legjobb helyen jársz. Bemutatjuk ugyanis, hogy miként tudsz nagyokat nyerni. Ezután tippek jönnek. Az izgalmas weboldalak élőben játszani is elérhetőek, így a tanácsadás hidd el, jól fog jönni.

Nézzük meg tehát részletesen, hogy mire gondolunk pontosan.

A játék alapjaival kezd

Mielőtt belefognál bármilyen játékba, a legfontosabb, hogy ismerd az alapjait. Tudnod kell például, hogy többféle rulett érhető el a piacon. Attól függően, hogy melyiket választod ráadásul, különböző szabályokkal kell szembenézned.

Jó hír viszont, hogy a legtöbb esetben nem kell bonyolult szabályokra számítanod. A rulett ugyanis egy viszonylag egyszerű játék. Mindazonáltal, sok esetben demó módban is vannak ajánlatok, amiket szintén érdemes kipróbálnod, ha szeretnél remekelni az első időszakban és szeretnéd elkerülni, hogy nagyokat veszíts feleslegesen.

Tudnod kell például, hogy a számok a rulett keréken 1 és 36 között helyezkednek el. Tartozik hozzájuk ezen kívül egy 0 is. A fogadások során pedig azt kell megtippelned, hogy hol fog megállni a golyó.

Állíts fel egy költségvetést

Lényeges lesz az is az első időszakban, hogy megállapíts egy összeget, amit elkölthetsz. Itt arról van szó, hogy amennyiben van egy fix költségkereted, biztosíthatod magadnak, hogy ne költs többet, mint amit szabad. Éppen ezért, gondold át jól, hogy mi az az összeg, ami még belefér és ha ez megvan, hiába veszítesz, ne fizess be több összeget.

Ha pedig úgy érzed, hogy nem tudod figyelni a költéseket, érdemes lehet akár jegyzetelni is azzal kapcsolatban, hogy mennyit költöttél el és mennyit nyertél.

Az a legjobb, ha csak az azt az összeget költöd később, amit nyereményként megszereznél az online játékok során.

Keress egy megbízható kaszinót

Egy másik fontos szempont lehet, hogy keres egy minőségi kaszinót. Ha egy adott online felület rendelkezik engedéllyel, biztosíthatod magadnak, hogy biztosan ne verjenek át. Éppen ezért, válassz olyan felületet, amely engedéllyel rendelkezik, így ugyanis biztonságban lesz a pénzed.

Az engedélyekről általában a weboldal felkeresése után legalul olvashatsz. Itt sok esetben minden információt megtalálsz az engedélyező hatóságról és az engedélyszámról is. Ha viszont felkeresed az oldalt és azt látod, hogy nincs erről infó, jobban teszed, ha tovább állsz, hogy ne érjen negatív meglepetés a későbbiekben.

Használd ki a bónuszokat

Lényeges tudnod azt is, hogy sok kaszinó biztosít különféle bónuszokat és kedvezményeket. Ezek sok esetben befizetési bónusz formájában érkeznek, de sokszor ingyenes játékokra adnak lehetőséget. Ha teheted, használd ki ezeket a bónuszokat, hiszen nagyszerű társaid lehetnek a játékok során, főleg az első időszakban.

Jó hír, hogy sok esetben a feltételek sem bonyolultak, éppen ezért kezdő játékosként is gond nélkül használhatod őket. De semmiképp ne feledd, hogy megforgatási követelmények és minimum limitek minden esetben tartoznak hozzájuk.

A teljesítésük pedig kötelező, hiszen csak így tudod később kiutalni a nyereményed a weboldalról és tarthatod meg a nyereményt és a bónusz értékét.

Játssz kis tétek mellett

Egy másik jó tipp lehet számodra, hogy kis tétek mellett játssz. Ez alatt arra gondolunk, hogy bár kecsegtető tud lenni, hogy több százezer forintot nyerj egyben, sokkal jobban teszed, ha kisebb tétek mellett kisebb nyereményekre teszed a hangsúlyt.

Ez főleg igaz akkor, ha még teljesen új vagy a játékokat. Így ugyanis elkerülheted azt, hogy elveszíted a pénzed rövid idő alatt és a szórakozás rész érdekében újabb összeget kell beutalnod.

Használd a demó módokat

Érdemes azt is megjegyeznünk, hogy amennyiben új vagy a szerencsejátékok világában, a legjobb, amit tehetsz, hogy a demó módokat használod először. Ezek ugyanis lehetőséget biztosítanak arra, hogy ingyenes változatban próbáld ki az adott játékot, biztosítva ezáltal, hogy a befizetés során már ismered az alapokat.

Jó hír, hogy a legtöbb kaszinó biztosít legalább 1 – 2 demó rulett játékot, éppen ezért, ha igényed a biztonság, érdemes ezeket kihasználni.

Mivel a rulett szabályai csak egy kicsit térnek el, sok esetben elegendő lehet az is, ha csak egy demó játékot próbálsz ki, azt viszont kívül – belül megismered még az első valódi befizetés előtt. Így lehet ugyanis biztonságos maga a játékmenet számodra.

Ne feledd, hogy a játék szórakozás

Ezenkívül pedig azt is érdemes megjegyezni, hogy amíg nagyszerű nyereményekre tehetsz szert, ha rulettet játszol, nem szavad elfelejtened azt a tényt sem, hogy valójában szerencsejátékról van szó.

Éppen ezért, a szórakozásra és a kikapcsolódásra tedd a hangsúlyt, ne pedig arra, hogy számítasz a nyereményre. Így ugyanis hosszú távon is szórakoztató lehet maga a játék, azon túl, hogy sokkal jobb lesz a nagyobb nyereményeket is bezsebelni.

Az adózás fontossága

Mindazonáltal, azt se feledd, hogy a nyereményed után adóznod kell. A magyar törvények értelmében a szerencsejáték jövedelemként adózik, ami azt jelenti, hogy 18%-át a nyereményednek be kell fizetned a NAV felé. Ezenkívül pedig fel is kell tüntetned az összeget az adóbevallásodban.

Ennek elmulasztása komoly büntetéseket vonhat maga után, éppen ezért tájékozódj előre az alapvető információkról, hogy miután nyertél, azonnal ki is tudd utalni gond nélkül a nyereményed.

A szerencsejáték alapjai

Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy maga a rulett nem egy túl bonyolult játék, viszont annak érdekében, hogy jól szerepelj benne, van pár dolog, amire érdemes figyelned. Azon túl ugyanis, hogy ki kell választanod a játékot és befizetned egy összeget, számos más dologra is érdemes figyelned.

Ne feledd, hogy a legfontosabb az, hogy megbízható online kaszinóban töltsd el az idődet, ugyanis így biztos lehetsz benne, hogy nem leszel majd csalás áldozata. Éppen ezért, légy körültekintő a választás során és nézd meg jól azt is, hogy milyen rulett típusok érhetőek el a weboldalon.