Kaszinó játékok, amelyekről még esetleg eddig nem hallottál

Ha a kaszinó játékok kerülnek szóba a legtöbben nyilvánvalóan az olyan jól ismert játékokra asszociálnak, amelyek a szárazföldi kaszinókban évszázadok óta népszerűek.Ezek a kaszinó játékok RTBet változatban is elérhetők: a póker, a rulett, a blackjack, a baccarat és az elmaradhatatlan nyerőgépek.

Ezek mind olyan kaszinó játékok, amelyeket a legtöbben otthon, családi körben is kipróbáltak már, hiszen létezik ilyen változatuk is. A kivételt talán a nyerőgépek jelentik, hiszen azt azért jellemzően kevesen engedhetik meg maguknak, hogy egy ilyen, korábban félkarú rablónak is nevezett masinát beállítsanak a nappali oldalába.

Ez pedig nyilván nem csak azért lenne problémás, mert a gép csilingelése zavarná azokat, akik tévét néznének. Egyébként, ha már a kaszinó játékok történetéről van szó, érdekes lehet megemlíteni, hogy a nyerőgépek azért kapták a fent említett elnevezést, mert a korai változatokon még egy kar szerepelt és azt kellett megrántani, ha valaki szerette volna elindítani a tárcsákat.

A nyerőgépek azok közé a kaszinó játékok közé sorolhatók, amelyek a legtöbbet fejlődtek. Különösen az online platformok megjelenése óta. Mivel a játékszabályok egyszerűek, a játékmenetek pedig gyorsak, ezért komoly rajongótáboruk van ezeknek a játékoknak.

Éppen ezért a szoftvergyártó cégek ontják a piacra a különböző témájú nyerőgépeket, a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal és a legvegyesebb témákkal.

A fent említett játékok mellett azonban az online kaszinókban számos olyan játék is elérhető, amelyek kevésbé vannak reflektorfényben, ennek ellenére nagyon izgalmasak. Következzen most néhány ezek közül.

Kenó

Az online kaszinókban elérhető kenó számos egyedi megoldással rendelkezik, amelyek miatt izgalmasabb és változatosabb, mint a játék hagyományos változata. Sokban hasonlít a bingóhoz, azonban van egy lényeges különbség.

A bingónál ugyanis a játékos kap egy táblát, amelyek szerepelnek a számok, amelyekkel nyerhet, aztán, ahogy a szerencse hozza. Ezzel szemben, a kenó a játékos kezébe is ad némi kezdeményezést, ugyanis lehetőség van rá, hogy eldöntse, hány számra szeretne fogadni és pontosan melyik számokra. Ha ez összejön, a játékos nyer. Amit érdemes kiemelni: minél több számra fogad valaki, annál nagyobb lehet a nyereménye.

Háromlapos baccarat

A baccarat azon kártyajátékok közé tartozik, amelyeket a kaszinókban évszázadok óta játszanak, ennek megfelelően az online térben is népszerűek. A háromlapos változat kevésbé ismert, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne ugyanolyan érdekes.

A játék lényege, hogy a leosztás során a játékos a megszokott kettő helyett három lapot kap. A cél változatlan, vagyis az nyer, akinek a lapjai értéke minél közelebb vannak a kilenceshez.

A plusz egy kártya nagyobb mozgásteret ad a játékosoknak, akik így különböző stratégiákat tudnak kialakítani. Ez egy összetettebb változat, mint a klasszikus, de pörgősebb.

Fan-Tan

Ez a játék még viszonylag új az online kaszinókban. Egyébként egy kínai eredetű játékról van szó, amelynek egyszerű a menete. Az osztó véletlenszerűen kiválasztott számú gyöngyöt helyez egy csészébe. Ezután azokat négyfelé osztja, a játékosok pedig ezután teszik meg a tétjeiket. Az a játék célja, hogy a játékosok pontosan megtippeljék a pohárban lévő gyöngyök számát.