Disney’s Hotel Santa Fe

Disneyland több tematikus szállodával rendelkezik, melyek mindegyikét érdemes meglátogatni, hiszen mindegyik egy új, merőben más élményt nyújt! Egyetlen közös van bennük a magas színvonal és a csoda élménye.

A Disney’s Hotel Santa Fe ** kétcsillagos szálloda, egy mexikói témájú szállás. A hotel körülbelül húsz perces sétára található Disneylandtől. Aki nem kíván gyalogolni, annak ingyenes busz áll rendelkezésre, mely a part bejáratánál teszi le a vendégeket. A szálloda dél amerikai stílust képvisel, hangulatos kaktuszokkal körülvéve.

A szállodában fantasztikus, egy indián falu hangulatát idéző játszótér várja a legkisebb vendégeket.A szálloda étterme nagyon vidám hangulatot áraszt!

A szállodai foglaláshoz ingyenes park belépő jár Disneylandbe és a mellette található Studios parkba is, mely annyi napra érvényes, amennyit a szállodában tartózkodnak. A szobák árában ezen kívül benne foglaltatik a kontinentális reggeli is, melyet akár a kedvenc mesefiguráddal költhetsz el!

A szállodában három különböző szezont különböztetnek meg, ennek megfelelően változnak az árak is. Kétágyas szoba foglalható már két éjszakára 88 900 forintért fejenként, a parkbelépővel és a reggelivel együtt.